Servicio de búsqueda personalizada

Búsqueda personalizada

Seguidores

Almas y más almas...

Cargando...

LA LLUNA EN UN COVE serà present al Quiosc instal·lat per l'APPEC amb motiu de la Setmana del Llibre en Català.


A partir de divendres 10 de setembre i fins al diumenge 19 el QUIOSC.CAT estarà instal.lat al Parc de la Ciutadella de Barcelona en el marc de la 28a Setmana del Llibre en Català. Aquest any la Setmana del Llibre en Català ofereix totes les novetats de l'any i un extens fons editorial al qual a més se sumen totes les revistes en català del QUIOSC.CAT, entre les quals hi ha LA LLUNA EN UN COVE.


Al Parc de la Ciutadella s'hi instal·laran diversos espais en els quals tindran lloc un gran ventall d'activitats. Al QUIOSC.CAT es podrà trobar una àmplia oferta de revistes en català, i tots els visitants de la carpa podran gaudir de les promocions i els descomptes en les subscripcions.


A més, el dia 11 de setembre el QUIOSC.CAT s'instal.larà també, com és habitual, a l'Arc de Triomf de Barcelona. L'espai romandrà obert de 9 a 21 h.

Per tant, tots els seguidors de LA LLUNA EN UN COVE ja sabeu que ens podreu trobar allà: tindreu a la vostra disposició el número d'aquest mes, i també números anteriors; els que vulgueu fer una subscripció, també podreu gestionar-la des del Quiosc, i beneficiar-vos de les promocions de l'APPEC.

La Lluna en un Cove

Apartat de correus 1100
46870 Ontinyent
País Valencià
Tel. 967318713
http://www.lallunaenuncove.cat/

Los libros de Daniel Galatro

Los libros de Daniel Galatro
en Lulu.com
Powered By Blogger

Trabaja con dinero mail en tu Blog

Dineromail, para enviar y recibir dinero via e-mail

TodoAr

artelista

Arte en internet
Arte en internet

Bloxdir

Directorio de blogs

El Aleph

Blogalaxia

Technorati

Add to Technorati Favorites

El Blog del Poeta

El Blog del Poeta
Crónica del viento